De Turkse keuken wordt als een van de rijkste keukens van de wereld beschouwd. Maandag 14 november 2016 beginnen onze kookcursussen in Eindhoven. Onze kookcursussen nemen u mee in deze verrukkelijke keuken en leren u verschillende Turkse gerechten voor te bereiden. Lessen zijn ’s maandags om 18uur in Eindhoven. Kosten zijn €50 per 4 lessen. Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact met ons opnemen. Meld je vandaag nog aan!

In een huiselijke omgeving delen Turkse vrijwilligers hun keukenkennis en geven praktische tips. U bent getuige bij de bereiding van authentieke Turkse hapjes en gerechten. Met enige vlijt en oplettendheid neemt u enige waardevolle ervaringen mee naar huis.

Tijdens de lessen ziet u hoe een aantal Turkse gerechten, met gangbare ingrediënten, klaargemaakt wordt. Afhankelijk van het menu krijgt u waar mogelijk de kans om de bereiding in groepsvorm zelf ten uitvoer te brengen. Aan het eind van de avond staat er voor de hele groep een Turks maaltijd op tafel.

De kooklessen worden tegen kostprijs aangeboden en zijn een van de meest populaire activiteiten. Vrijwilligers nodigen u van harte uit, om deel te nemen aan deze bijzondere ervaring.

Contact Met Stichting Prisma Eindhoven