Cursus Turks Keramiek

Keramiek is een materiaal dat noch een metaal noch een polymeer is. Voorbeelden van keramieken zijn bijvoorbeeld aardewerk, steengoed en porselein, maar daarnaast valt ook te denken aan glas, diamanten, supergeleiders en implantaten. Keramiek ontstaat door verhitting (in bijvoorbeeld een oven), soms in combinatie met druk, waarbij minimaal twee elementen aanwezig zijn. Eén van deze elementen is non-metallisch en de ander mag zowel metallisch als niet-metallisch zijn.

Kan bij onze vestigingen in Breda en Eindhoven worden gegeven.

Taalcursussen

Stichting Prisma geeft al enkele jaren les in de Turkse en Nederlandse taal.
Naarmate de wereld kleiner wordt, worden internationale contacten intensiever. U bent vast wel eens in Turkije op vakantie geweest. Dan kent u vast ook de enthousiaste reacties van de bewoners als u een paar woorden in het Turks tegen hen hebt kunnen zeggen.
Misschien heeft u een Turkse vriend of vriendin, gaat u in Turkije wonen of wilt u gezellig een vakantie doorbrengen in dit prachtige en gastvrije land.

Hoe leuk zal het zijn om u echt uit te kunnen drukken in deze mooie taal? De Turkse taal is goed te leren. Stichting Prisma biedt u die mogelijkheid.

Contact Met Stichting Prisma Eindhoven